تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

ایجاد ۳۸ هزار جای‌پارک در مشهد برای میزبانی از زائران نوروز ۱۴۰۴ | نمایش آنلاین ظرفیت پارکینگ‌ها در «نشان»، «شهرمن» و «رضوان»

  • کد خبر: ۳۲۲۹۵۳
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
ایجاد ۳۸ هزار جای‌پارک در مشهد برای میزبانی از زائران نوروز ۱۴۰۴ | نمایش آنلاین ظرفیت پارکینگ‌ها در «نشان»، «شهرمن» و «رضوان»
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: علاوه بر ۱۷ هزار و ۱۴۰ جای‌پارک دائم خودرو در هسته مرکزی شهر، ۲۰ هزار و ۵۰۳ جای‌پارک هم به‌صورت موقت تدارک دیده شده و تلاش ما این است که با مشارکت بخش خصوصی و بزرگ‌مالکانی همچون آستان قدس رضوی، اراضی بیشتری به ظرفیت پارک خودرویی شهر افزوده شود.

قاسم طاهری در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به جزئیات ظرفیت پارکینگ‌ها در بافت پیرامونی حرم مطهر امام‌رضا(ع) برای میزبانی از زائران نوروز ۱۴۰۴، اظهار کرد: مجموعه مدیریت شهری در مشهد تجربیات ارزنده‌ای در حوزه استقبال و میزبانی از زائران در پیک‌های تعطیلات دارد. شما ببینید در همین روز‌های آتی، پیش‌بینی‌ها از تشرف بیش از ۱۰ میلیون زائر از راه‌های هوایی، ریلی، اتوبوس‌های بین‌شهری و خودرو‌های شخصی حکایت دارد که این جمعیت بیش از ۲.۵ برابر شهروندان مشهد است؛ اما ورود این خیل انبوه مسافران، نه‌تنها خدشه‌ای در روند خدمت‌رسانی ایجاد نمی‌کند، بلکه شرایط به شکلی فراهم شده که مهمانان نوروزی امام هشتم(ع) می‌توانند در کمال رفاه و آسایش به مشهد بیایند، به زیارت مشرف شوند و به شهر‌های خود بازگردند.

وی افزود: براساس تجربیات قبلی ما از پیک‌های زیارتی به‌خصوص از پیک دهه آخر صفر ۱۴۰۳، ارزیابی‌های کارشناسی حکایت از این دارد که ۷۲ درصد مسافران از خودرو‌های شخصی برای تشرف به مشهد استفاده می‌کنند که این موضوع یعنی ورود میلیون‌ها وسیله نقلیه جدید و اضافه بار چشمگیر بر جریان ترافیک مرسوم معابر شهری. در دهه آخر صفر امسال، ۱۱ هزار جای‌پارک رسمی شهرداری به طور کامل پر شد و ما زائرانی را داشتیم که بین ۵ تا ۱۰ روز توقف کامل داشتند. پارک هم‌زمان ۱۴۵ هزار خودرو در روز شهادت حضرت‌رضا(ع) در پارکینگ‌های هسته مرکزی باعث شد تا رکورد سال‌های قبل شکسته شود و پس از مبادی مرزی غرب کشور در ایام اربعین، مشهدالرضا(ع) دومین زیرساخت برتر گنجایش فضای پارکینگی کشور را به نام خود ثبت کند.

مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد با بیان اینکه برای نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۱۷ هزار ظرفیت پارکینگ ثابت در مشهد ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: امسال با هماهنگی‌های بین‌بخشی و جلساتی که برگزار شد، ۱۷ هزار و ۱۴۰ جای‌پارک دائم خودرو در هسته مرکزی شهر ایجاد شده که فقط یک قلم از این موقعیت‌ها، پارکینگ توحید به ظرفیت هزار و ۵۰ جای‌پارک در میدان شهداست تا در کنار پارکینگ‌های هاشمی‌نژاد، مدرس و اندرزگو، ظرفیت پارکینگ‌های رسمی شهرداری را به پنج هزار و ۱۰۰ جای‌پارک برساند.

وی ادامه داد: علاوه بر این، ۲۰ هزار و ۵۰۳ جای‌پارک هم به‌صورت موقت تدارک دیده شده که از جمله این شمار، سه هزار و ۵۰۰ جای‌پارک خودرو به کمک شهرداری ثامن و نهاد‌های دیگر مثل آموزش و پرورش یا آستان قدس رضوی ایجاد شده‌اند. در کنار این، شش هزار و ۳۲ جای‌پارک هم توسط بخش خصوصی از طریق دراختیارگیری هتل‌ها، پارکینگ‌های اصناف و فضا‌های باز ایجاد شده و تلاش ما این است که با مشارکت مالکان بخش خصوصی و به‌ویژه بزرگ‌مالکان همچون آستان قدس رضوی، اراضی بیشتری به ظرفیت پارک خودرویی شهر افزوده شود.

طاهری این را هم گفت که اراضی دیگری در بخش‌های شرقی و غربی بولوار دانش به همراه زمین‌های بانک‌های ملت و تجارت در محدوده شارستان و رضوان آمادگی الحاق به بخش پارکینگ‌های موقت را دارند و در صورتی که ظرفیت بافت پیرامونی حرم مطهر اشباع شود، قرار است زمین بزرگ‌مقیاس حاشیه میدان فردوسی به‌عنوان پارک‌سوار کاربری عمومی پیدا کرده و خطوط ویژه اتوبوس از این نقطه به ارائه سرویس بپردازند.

وی بیان کرد: هم‌اکنون زیرساختی فراهم شده تا نرم‌افزار‌های «نشان»، «شهرمن» و «رضوان»، ظرفیت پارکینگ‌های فعال در محدوده پیرامون حرم مطهر را به‌صورت برخط اطلاع‌رسانی کنند و زائران عزیز مشهدالرضا(ع) در این ایام می‌توانند با مراجعه به این بستر‌های هوشمند، خودروی خود را به نزدیک‌ترین و مناسب‌ترین موقعیت پارک برسانند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->